Handelsbetingelser

Ejeroplysninger

Hundeparadiset v/Gårdejer Poul Blaschke
Nordre Byvje 3
Uldal
6500 Vojens
Telefon: 22 44 78 88
Email: info@hundeparadiset.dk

Betaling

Hundeparadiset modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.
Betaling vil her først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Levering

Har vi modtaget din bestilling inden kl. 8,00 hverdage, bliver varen pakket og afsendt samme dag. og du modtager din ordre på førstkommende hverdag.
Der afsendes kun frostvarer mandag og onsdag, frostvarer sendes i isolerede frostkasser.

 

Leverings muligheder

Få leveret dine varer, også selvom du ikke er hjemme. Som udgangspunkt, sender vi alle bestillinger med omdeling. Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer forbi, kan du skrive i kommentar feltet på din bestilling, at pakken må stilles i fx. drivhuset, Du skal blot være opmærksom på, at ansvaret for pakken overgår til dig, så snart pakken er stillet på din adresse. 

Fragt priser

For levering i Danmark.
1 til 14 kg. Flexlevering 99,- kr. 
1 til 22 kg. aftenlevering 129,- kr. 
Tillæg til IKKE bro-faste øér + 75,- kr. pr. pakke.

 

Reklamationsret

Hundeparadiset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hundeparadiset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Hundeparadiset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Hundeparadiset
Nordre Byvej 3
Uldal
6500 Vojens

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Hundeparadiset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hundeparadiset@mail.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.